GYIK
Kezdőlap Hírek Referencia Kapcsolat Kosár 0
GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan rendelhetek az slhosting.eu-tól?

Rendkívül egyszerűen, és gyorsan. Nem kell mást tennie, mint kitölti a megrendelőlapunkat és rákattint a 'Megrendelem' gombra.

Mikor kapom meg a megrendelt szervert?

Amint a szerver ára, megjelenik a bankszámlánkon, a megfelelő közleménnyel, indítjuk szerverét.
Ha gyorsabban szeretne szerveréhez hozzájutni, kérjük küldje el nekünk a bizonylat (scannelt vagy fényképezett) másolatát. Természetesen nagyfelbontású, olvasható és jó minőségű képnek kell lennie.

Fizetési módok: Banki befizetés:

Ehhez azt kel tennie, hogy elfárad az önhöz legközelebb található OTP bankfiókba és a számlaszámunkra, befizeti az összeget a megfelelő közleménnyel. Ez a fizetési mód a leggyorsabb (azonnal megjelenik az összeg a számlán) és ráadásul díjtalan is. Ha nincs az ön közelébe OTP bankfiók, sebaj. Befizetheti más bankfiókba is, csak ez esetben a futam idő (2-3 munkanap). Ugyanakkor ebben a fizetési módban alkalmazhatja az ott kapott bizonylat (scannelt vagy fényképezett) elküldését természetesen nagyfelbontásban, olvashatóan és jó minőségben értendő.

Fizetési módok: Átutalás

Az utalásnak több módja is létezik. Lehetőség van internet segítségével bárhonnét utalni, ha az ön bankja támogatja az online utalási lehetőséget. Átutalás jelen esetben rendkívül egyszerű, nem kell mást tennie, mint online bankrendszerébe belép és a megfelelő adatokkal valamint közleménnyel kitölti az utalási űrlapot és elküldi számlánkra a megrendelés árát.

Valamint lehetőség van bankfiókbeli utalásra is. Ehhez el kel fáradnia az önhöz legközelebb található bankfiókba és a számlaszámunkra, elutaltatja az összeget a megfelelő közleménnyel. Ha ön az OTP banknál van, akkor az utalás díjtalan, ellenkező esetben az utalás akár több száz forint is lehet (bankfüggő).

Fizetési módok: Postai csekk (sárga csekk, rózsaszín csekk)

Postai befizetés esetén csekk bizonylat (scannelt, vagy fényképezett) elküldése után azonnal aktiváljuk szerverét. (A képeknek nagyfelbontású jó minőségű, olvasható képeknek kell lennie.)

Ha nem szeretne képküldözgetéssel foglalkozni, mert ön türelmes ember, akkor miután megérkezett hozzánk a megrendelés ára (4-5 nap), aktiváljuk szerverét.

Fizetési módok: Paypal

Ha ön rendelkezik Paypal számlával, rendkívül gyorsan befizetheti megrendelését. Nem kell mást tennie, mint Paypal számlánkra ([email protected]) elküldi a megrendelés összegét és mi már aznap aktiváljuk az ön szerverét.

Kihez fordulhatok segítségért, ha problémám, kérdésem van a szerverrel kapcsolatban?

Problémák, kérdések esetén bátran fordulhat munkatársainkhoz. Elérhetőségeiket megtalálhatja a kapcsolatok menüpont alatt.
Ha MT2 szervert szeretnél és hostingot keresel akkor itt a neked való. Ennél jobb helyet nem találsz.
Kovács Jony
Kíváló, lagmentes, gyors ügyfélkiszolgálás. Többet nem tudunk mondani!
Nagy Róbert
Megszeretném köszönni, a kiváló szerver szolgáltatást, amit általatok, kapok. Nagyon elégedett vagyok veletek évek óta. :) Remélem még sok-sok évig ügyfeletek lehetek!
Varga Ferenc
Örülök, hogy rátok találtam! Végre egy megbízható, jó minőségű szolgáltató!
Horváth József
Top